Fő tevékenységi köröm a legkülönbözőbb mozgásszervi, reumatológiai betegségek és problémák kezelése, kiegészítő terápiák kivitelezése. Sportmasszőrként a sportolók és aktív életmódot folytató vendégeimet támogatom és segítem nagy sikerrel és eredményekkel.

Állapotjavító masszázs

Masszázs terápiámat egyénre szabom.

Mozgásszervi probléma estén, minden esetben konzultáció előzi meg az egyénre szabott terápia felállítását.

A terápia mindíg az adott probléma megoldására irányul, és az egyénnel egyeztetve kezdünk bele a kezelésbe.

Masszázs terápiám célja a mozgásszervi valamint reumatológiai problémákat okozó izomfeszültségek, izomgörcsök, izom rövidülések egyénre szabott kezelése.

SPORTMASSZÁZS

A sportmasszázs definiciója:
A teljesítmény fokozására, a meglévő kondíció megtartására, a fáradtság szervezeti reakcióinak regenerálására, a sportsérülések megelőzésére és rehabilitációjára koncentrálódik.

Sportmasszázsommal segítek a sportoló vendégeimnek, hogy a sporttevékenységüket hatékonyabban tudják űzni, illetve gyorsabban regenerálódjanak.
Lehetőség nyílik arra is, hogy megbeszéljük a különböző edzésterveket, illetve az eddigi, fejlődésüket zavaró hibás elgondolásokat.

A sportmasszázs jótékony hatásai:

MOBILIZÁCIÓ

Testünk működését, felépítését, komplex egységként kell elképzelnünk. Ahogyan fogalmazni szoktam, minden mindennel összefügg.

Mobilizáció során megvizsgáljuk az adott ízületek mozgástartományát.
Ha egy adott ízületnél mozgástartomány beszűkülést tapasztalunk (kontraktúra), a feladat, hogy felderítsük az okát. Ezek számtalan okra vezethetők vissza.
A mobilizációs kezelés lényege, hogy az ízületek mozgástartományát a lehető legnagyobb mértékben állítsuk vissza a megfelelő szintre.
Komplex terápiáról beszélünk és minden esetben a vendég aktív, illetve passzív közreműködésével történik.

MÉLY KÖTŐSZÖVETI MASSZÁZS

A mély kötőszöveti masszázs, egy adott izom, illetve izomcsoport feszültségének a kezelésére szolgáló masszázs technika.

A mély szó, nem a kezelés erősségére, illetve fájdalmas kivitelezésére utal, hanem az izmok célirányos és kellő mélységű megdolgozását az izomrost lefutás irányában, valamint arra merőleges irányba.